Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Φτιάξτε μια 100% φυσική και σούπερ ενυδατική κρέμα χεριών μόνοι σας!

Σκασμένα χέρια από το κρύο, χέρια που έχουν αρχίσει να φανερώνουν την ηλικία τους ή χέρια
ταλαιπωρημένα από τις δουλειές του σπιτιού—κανείς δε θέλει να βλέπει τα χέρια του να... μαραζώνουν και να παραμένουν εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες ή τα άλατα του νερού. Το αποτέλεσμα: Συχνά παρουσιάζουν έντονη ευαισθησία, ξηρότητα και εκδορές. Η λύση στα παραπάνω προβλήματα είναι φυσικά μια ισχυρή κρέμα χεριών


Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πώς θα φτιάξετε μια σούπερ αποτελεσματική κρέμα χεριών που θα φροντίσει και θα ενυδατώσει σε βάθος τα χέρια σας βγάζοντας από την τσέπη σας λιγότερα από 5 ευρώ.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της; Το μέλι, με τις επουλωτικές και εξισορροπητικές ιδιότητες, το οποίο επιταχύνει την ανανέωση των ιστών. Παράλληλα, ενισχύει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Το λεμόνι, το οποίο χάρη στην περιεκτικότητά του σε Βιταμίνη C και E καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση ενώ το όξινο pH του χαρίζει λείο δέρμα. Tέλος, η απολαυστική μπανάνα με τις γνωστές ενυδατικές, καταπραϋντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες!



Κρέμα χεριών με μπανάνα, λεμόνι και μέλι

Τι θα χρειαστείτε:
1 μπανάνα
το χυμό από ένα λεμόνι
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. βούτυρο
1 βάζο


Πώς θα τη φτιάξετε:

1. Ρίξτε σε ένα μπολ το μέλι, το χυμό λεμονιού και το βούτυρο και ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό και ομοιόμορφο.

2. Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιείστε τη μπανάνα. Στη συνέχεια, ρίξτε την στο μείγμα και ανακατέψτε καλά μέχρι να ενσωματωθεί σε αυτό. Τέλος, μεταφέρετέ την κρέμα χεριών σας σε ένα βάζο.

Πώς θα τη χρησιμοποήσετε:

Απλώστε την κρέμα στα χέρια σας και κάντε μασάζ με απαλές κινήσεις. Αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλύντε την καλά με λίγο χλιαρό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου