Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Οι μαγικές χρήσεις του πιπεριού καγιέν!

Το πιπέρι μπορεί να προσθέσει νοστιμιά στο γεύμα σας, αλλά μπορεί επίσης να είναι ο καλύτερος φίλος ενός μηχανικού, ένα εργαλείο για το πλυντήριο κ.λ.π.


Χρησιμοποιείστε το ως αποσυμφορητικό
Είναι η μύτη σας χάλι; Έχετε κρυώσει.Τίποτα δεν κάνει τα πράγματα να ρέουν και πάλι πιο γρήγορα από το πιπέρι καγιέν.Ρίξτε το στο φαγητό σας και πάρτε και μερικά μαντηλάκια κοντά σας!

Κρατήστε ζωντανά τα χρώματα
Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού πιπέρι στο φορτίο πλύσης. Το πιπέρι κρατά φωτεινά τα χρώματα και τα αποτρέπει από το να ξεθωριάσουν.

Διώξτε τα μυρμήγκια από την κουζίνα
Τα μυρμήγκια ψάχνουν για τη ζάχαρη. Δώστε τους λίγο πιπέρι αντ ‘αυτού. Πασπαλίστε πιπέρι καγιέν στα σημεία όπου τα μυρμήγκια κινούνται, όπως κατά μήκος της πλάτης των πάγκων σας ή στο σοβατεπί σας και θα απαλλαγείτε από τα κατά τα άλλα συμπαθέστατα μυρμηγκάκια!

Σταματήστε τη διαρροή από το καλοριφέρ του αυτοκινήτου
Αν το καλοριφέρ του αυτοκινήτου σας έχει διαρροή, βάλτε μαύρο πιπέρι σε κόκκους, αν δεν είστε κοντά σε συνεργείο.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Περιμένετε τουλάχιστον 15 λεπτά για το αυτοκίνητό σας να κρυώσει πριν επιχειρήσετε να κάνετε την επισκευή του καλοριφέρ καθ ‘οδόν! Το ζεστό ψυκτικό θα σας κάψει!Μόλις τα πράγματα έχουν κρυώσει, ανοίξτε την τάπα πλήρωσης ψυκτικού και ρίξτε μέσα όσο πιπέρι μπορείτε να βρείτε. Ξεκινήστε το αυτοκίνητο και αφήστε το να ζεσταθεί, επιτρέποντας στο πιπέρι να κυκλοφορήσει. Με λίγη τύχη, τα μικρά κομμάτια από πιπέρι θα βρουν την τρυπούλα και θα την φράξουν δίνοντας σας την ευκαιρία να φτάσουμε στο συνεργείο για μια πραγματική λύση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου